woonplaats.nl is de plaats voor zoekers
en aanbieders van woningen.
Gratis en makkelijk
in het gebruik.

woonplaats.nl is de plaats voor zoekers en aanbieders van woningen. Gratis en makkelijk in het gebruik.

   VERKOCHT
€  1.625.000  k.k.
Terug naar
de zoek-
resultaten
Reageer op deze woning

Burgemeester Jaslaan 1

3319AB   Dordrecht

Status
verkocht
Type woning
woonhuis
Woonoppervlakte
300 m2
Perceeloppervlakte
1078 m2
Aantal kamers
7
Energielabel
A
Bouwjaar
2011

Omschrijving

Een indrukwekkende, vrijstaande villa op absolute toplocatie op een riant perceel van 1.078 m² eigen grond.

De ligging aan de rand van de wijk Dubbeldam, direct grenzend aan het Overkamppark en landgoed Dordwijk is met recht exclusief te noemen. Direct achter het perceel bevindt zich een door de gemeente Dordrecht gerealiseerde ecologische inrichting met veel waterberging. De straat is autoluw gemaakt door verderop in de Burgemeester Jaslaan eenrichtingsverkeer in te ... stellen. Vanaf de locatie is er een perfecte aansluiting naar de op- en afritten van de N3. Het oude dorpscentrum van Dubbeldam, met de winkels aan het vernieuwde Damplein, zijn evenals het Albert Schweitzer ziekenhuis binnen handbereik. Sportverenigingen, het Leerpark en het Historisch centrum van Dordrecht zijn op fiets- en loopafstand.

De villa is gebouwd in 2011/2012 en is naast een moderne isolatievoorzieningen en zonnepanelen (label A) werkelijk van alle gemakken voorzien.

De tuin rondom is fraai aangelegd met in de achtertuin een verwarmd zwembad (afmeting circa 8,00 x 3,50 meter) met jetstream en overkapping, een luxe poolhuis (oppervlakte circa 29 m²) met toilet, pantry en douchegelegenheid, een eigen badhuis en een vrijstaande houten kapschuur (2021), De achtertuin is georiënteerd op het zuidwesten.

Aan de voorzijde van de villa vinden we de oprit met electrisch bedienbaar toegangshek en een separaat loophek, meerdere (zeker 3) privé parkeerplaatsen, een oplaadpunt en toegang naar de garage. De terrassen en beplanting zijn zo aangelegd dat de privacy in de achtertuin is gewaarborgd.

Algemeen
• Kadastrale aanduiding: gemeente Dubbeldam, sectie A, nummer 8461, groot 1.078 m²;
• Woonoppervlak: circa 300 m² (inhoud: circa 1.109 m³). Overige inpandige ruimte: circa 23 m². Gebouw gebonden buitenruimte: circa 30 m². Externe bergruimte: circa 35 m²;
• De gehele woning is voorzien van een plavuizen vloerafwerking met per ruimte regelbare vloerverwarming en koeling;
• Energielabel A;
• Volledig geïsoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen;
• Diverse vaste en ingebouwde kasten;
• 6-7 (slaap)kamers;
• 2 badkamers;
• 3 toiletten;
• Diverse electrische rolluiken en screens aanwezig.

Indeling begane grond
Op de begane grond is de indeling in alle opzichten zeer ruim te noemen. Er is, naast de royale hal met het indrukwekkende en centrale trappenhuis, een aparte werkkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is groot, open en zeer aangenaam licht, met zowel aan de zuidkant als aan de westkant openslaande deuren naar de tuin en een gezellige houtgestookte haard. Op natuurlijke wijze loopt de woonkamer over in de open keuken aan de achterzijde van de woning, welke natuurlijk is voorzien van alle hedendaagse gemakken en luxe inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken bevindt zich de zogenaamde "family-room" (of zoals tegenwoordig ook wel genoemd de “chill-ruimte”) en de binnendoor naar de garage. De oppervlakte van de woonkamer, keuken en chill-ruimte is circa 100 m². De garage is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, een dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde naar de tuin. In de garage staan nu de wasmachine en droger opgesteld.

Indeling 1e verdieping
Op de eerste verdieping vinden we rondom het fraaie trappenhuis 4 grote slaapkamers en een riante badkamer (circa 3,30 x 3,10 meter) met onder andere een ligbad, separate inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Daarnaast biedt deze verdieping een separate ruimte voor de wasmachine/droger (deze ruimte is nu in gebruik als sauna) en een aparte toiletruimte. De slaapkamers aan de achterzijde (met respectievelijke oppervlaktes van circa 20 m² en 18 m²) hebben beide toegang tot een groot pandbreed terras met een mooi zicht over de tuin en het aangrenzende park. De slaapkamers aan de voorzijde hebben een oppervlakte van circa 18 m² en 13 m².

Indeling 2e verdieping
Op de tweede verdieping (deels onder de schuine kap) zijn nog eens 3 kamers te vinden, welke alle drie voorzien zijn van een dakkapel. Een slaapkamer aan de achterzijde (circa 12 m²) en de tweede (circa 8,38 x 3,51/4,51 meter) die van voor naar achter doorloopt. De derde kamer aan de voorzijde, hier bevindt zich tevens de opstelplaats van de CV-combiketel (Itho Daalderop uit 2012). Ook bevindt zich op de tweede verdieping de 2e badkamer (circa 3,60 x 1,30 meter) met inloopdouche en wastafel en de 3e toiletruimte. Via een luik op de overloop en vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branche brede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN2580:2007 NL. De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van OZP-makelaars is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.


Contact met de makelaar

Meer weten? Neem hier rechtstreeks contact op met de verkopende makelaar.

OZP Makelaars
Vissersdijk Beneden 25
3319 GW Dordrecht




Aankoop advies
of hulp nodig?

Klik hier en kies voor een ervaren makelaar bij jou in
de buurt!

Taxatierapport
nodig?

Klik hier en kies voor een ervaren taxateur bij jou in
de buurt!